banner_prodyserv

Cobrim totes les necessitats financeres

que un particular o empresa pugui tenir al llarg de la seva vida


Finançament

Si desitja comprar un habitatge o construir un xalet, possiblement no tingui els diners necessaris i hagi de demanar un préstec hipotecari.

Posem a la seva disposició diferents tipus d'hipoteques personalitzades en preu i adaptades a les seves necessitats, ajustant els terminis, el percentatge a finançar, els períodes de carència, etc.

Hipoteques

A l'hora d'escollir un habitatge el factor decisiu és el preu però, de què serveix trobar un pis molt econòmic si el que necessita és una casa amb quatre habitacions? I com que amb les hipoteques passa exactament el mateix, a Kernan Heinz Gestió Patrimonial l'ajudem a trobar la hipoteca que més li convé.

Hipoteca habitatge: mitjançant la nostra agència Bankinter, li podem oferir la clàssica hipoteca que coneixem tots, aquella referenciada a l'Euribor fins a 40 anys

Crèdit xalet: si té un terreny i hi vol construir la seva casa, també disposem del producte més adequat per a això.

Subrogació: La casa no pot canviar de lloc però la hipoteca si que pot canviar de casa: a Kernan Heinz analitzem si li surt a compte traspassar la seva hipoteca des d'una altra entitat, millorant les condicions actuals.

A vegades no serem els més barats del mercat però una hipoteca pot representar a nivell financer la decisió més important de la seva vida i al final, disposar d'un bon assessor pot resultar el més econòmic. Contractant la seva hipoteca a través d'Kernan Heinz Gestió Patrimonial estarem sempre al seu costat per recomanar-li les millors opcions que se li aniran presentant al llarg de la vida.

Avals

Si necessita un aval bancari per llogar un pis o una casa, també l'hi podem gestionar. A diferència de la fiança, que queda en mans del propietari de l'habitatge que lloga, amb l'aval bancari vostè manté la possessió dels diners.

Si desitja més informació sobre finançament o que li cotitzin una hipoteca, si us plau premi aquí.