banner_quienessomos

25 anys analitzant i gestionant patrimonis

per l'interès dels nostres clients.


Kernan Heinz Vallribera / Conseller Delegat

FOTO_KERNAN_ARTICLEVa néixer a Ginebra però va cursar els estudis primaris i secundaris a Bruselas i el 1989 es va llicenciar en Ciencias Empresariales y MBA a l' Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas (ESADE, Barcelona), amb l'especialització de Finances.

El 1987 va començar com Analista Financer júnior a Beta Capital Barcelona fins que va acabar els estudis universitaris i esser promocionat a Analista Senior i Gestor de Patrimonis.

A partir de 1991 va combinar les funcions de Gestor de Patrimonis amb la creació del Departament de Nous Productes i Mercats, fins traslladar-se a Luxemburg l'octubre del 1993 per crear i dirigir Beta Capital Luxemburgo, primera empresa financera española amb seu en aquest país.

Despés de tres anys com a Conseller Delegat, va tornar a Espanya i es va instal.lar pel seu compte com Assessor Financer especialitzat en la Gestió de Patrimonis, faceta que va anar compaginant amb la docència a l'àmbit financer en Bancs nacionals i internacionals, fonamentalment com a professor col.laborador del IEF (Institut d' Estudis Financers).

Ja totalmente independitzat, ha col.laborat amb diverses entitats com l' Asociación Española de Planificadores Financieros (EFPA-2001), de la qual n'és membre fundador.

 
Juli Mayora Madrigal / Serveis de Planificació i Finançament

image Juli 2Nescut a Barcelona el 1967, va estudiar Dret especialitzant-se en la branca laboral. Des del 1987 va exercir com a assessor laboral a l'assessoria familiar Belmonte Assessors SL, situada a Mataró, activitat compaginada amb la d'especialista en productes per la jubiliació, estalvi i de vida en diferents asseguradores.

A partir del 2002 va ampliar la seva activitat constituint-se com agent financer especializat en productes de finançament (hipoteques, pòlisses de crèdit, etc.) i de planificació financera.

Des d'octubre del 2015 és també responsable de serveis de planificació i finançament de l'assessoria financera Kernan Heinz SL.

 

 
Daniel Lienas Grande/ Renda Variable

image Dani 2Nescut a Barcelona el 1977, es va  llicenciar en Enginyeria Industrial superior pel ETSEIT, en l'especialitat d'Organització l'any 2002. Dedicat posteriorment a l'assessorament financer especialitzat en renda variable i en concret en l'anàlisi tènica i en cobertura de carteres.

Entre la seva experiència laboral destaca un any al departament d'organització de TMB, 3 anys com assessor financer a Fibanc i 10 anys també com assessor financer a Bankinter. Des d'octubre del 2015 és el responsable de la gestió de Renda Variable a l'assessoria Financera Kernan Heinz SL.

 

 

 
Mar Sanfeliu Carrasco / Sistemes d' Informació i Marketing

FOTO_MAR_ARTICLELlicenciada i MBA per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE, Barcelona) el 1989, amb l'especialització de Màrqueting, va treballar durant 10 anys per l'empresa multinacional Diversey (posteriorment DiverseyLever i JohnsonDiversey en l'actualitat) ostentant diferents càrrecs en l’ àmbit comercial i de marqueting tant a nivell nacional com internacional.

Responsable de Sistemes d'Informació i Marketing a KH Gestió Patrimonial des de l'any 2001, les seves funcions es centren en la creació i manteniment de sistemes d'informació per al correcte control de les carteres de clients, la supervisió de les operacions de les entitats financeres, el seguiment de les carteres dels clients i la planificació d'estratègies i polítiques de marketing i comunicació.

 
Entitats Financeres

Equips complets de professionals de les entitats financeres amb els que col.laborem, treballen diàriament a la nostra disposició, seguint les instruccions que els hem definit per als nostres clients.

 
Diagrama de relacions

esquema_cat

fletxes_esquema_cat

 

1. De Client a KH
2. De KH a Client
Informació patrimonial
Informació mercat
Definició necessitats
Assessorament

Seguiment continuat

 

3. De KH a Entitat
4. D' Entitat a KH
Política d'inversió
personalitzada
Soport logístic
(execució d'ordres)
Definició d'ordres
Equip humà
Supervisió i
control operatiu
Informació
permanent

 

5. De Cliente a Entitat 6. D' Entitat a Client
Formalitats contractuals Extractes de posicions
Fluxes monetaris
Fluxes monetaris
 
EFPA
efpa_copiaEFPA España és la delegació a Espanya de la Asociación europea de asesoría y planificación financiera-patrimonial (European Financial Planning Association).

Actua com a plataforma independent de certificació professional i com associació que agrupa els professionals dedicats a l’assessorament i la planificació financera al nostre Estat, degudament certificats.

Actualment té uns 11.500 membres, tots amb les certificacions professionals i credencials exigides por l’Associació per a exercir les funcions de Planificador i/o Assessor Financer Patrimonial.

Comprovi si el seu assessor financer o el seu director d’oficina bancària està certificat per Efpa España prement aquí.

Si vol més informació, consulti la web de EFPA.